Mihails, Miķelis,
Mikus, Miks
ZIŅAS
IZKLAIDE
VIDEO
VESELĪBA
IZGLĪTĪBA
LABDARĪBA
Laika ziņas Jelgavā
  • ZIŅAS
  • Jelgavas ziņas
  • Novadu ziņas
  • Politika
  • Komentāri
  • Ekonomikas ziņas
  • Kriminālās ziņas
  • Uzņēmēji runā
  • Dzīvesstils
  • Aculiecinieks
  • Sēru ziņas
  • Arhīvs
  • Jurista vārds
  • Portāls ziņo
  • SPORTS
  • IZKLAIDE
  • VIDEO
  • GRĀMATU APSKATS
  • VESELĪBA
  • IZGLĪTĪBA
  • LABDARĪBA

APTAUJA
Vai esat gatavs jaunajai apkures sezonai? ..vairāk
Kurināmais ir
nopirkts visai
ziemai
Vēl meklēju
lētākos
piedāvājumus
Esmu iekrājis
apkures maksājumu
segšanai
Nesatraucos par
apkures izmaksām




“SunBears“ dzērieni saņem augstāko novērtējumu

Raksts publicēts: 2023.09.19. 09:03:52
Raksta autors: Jelgavniekiem.lv

Nosūtīt
Ziņa redaktoram
Sagatavot izdrukai

Jelgavas novada uzņēmumā “SunBears“ radītais stiprais alkoholiskais dzēriens “Lāču piens – Apelsīns” Riga Food noritējušajā pārtikas kvalitātes konkursā “The Baltic Taste Award” saņēmis visaugstāko novērtējumu – zelta medaļu, bet dzēriens “Ābolu saules lācis” - bronzas godalgu.

Uzņēmuma vadītājs un produktu radītājs Māris Pāvilsons uzsver, ka šāds speciālistu novērtējums nenoliedzami ceļ pašapziņu un veicina atpazīstamību: “Vērtīgi ir ne tikai apbalvojumi, bet arī dalība šādā pasākumā, kas sniedz jaunas tikšanās, noderīgus kontaktus, lielāku atpazīstamību. Cilvēki par mums izrāda interesi un tas apstiprina - mēs varam!”

Uzņēmums “SunBears“ dibināts 2019. gadā un pamatā nodarbojas ar stipro alkoholisko dzērienu ražošanu no pašu iegūtiem augļiem un ogām, pielietojot senču prasmes un pieredzi. M. Pāvilsons atklāj, ka darbs ar dabīgiem produktiem un garšām ir izaicinājums, bet tā ir arī “SunBears“ produktu priekšrocība. Ražotne atrodas īpašumā “Saules Lāči”, Cenu pagasta Iecēnos, un šobrīd uzņēmuma lielākā prioritāte ir pabeigt jauno līniju, kas ļaus kāpināt ražošanas apjomus.

Konkurss “The Baltic Taste Award” tika organizēts Baltijā lielākās pārtikas industrijas izstādes “Riga Food 2023” ietvaros. Baltijas valstu pārtikas produktu ražotāju, zemnieku saimniecību un mājražotāju produkciju desmit kateogrijās vērtēja starptautiska un profesionāla žūrija un tās sastāvā bija gan šefpavāri, gan dzērienu speciālisti, gan pārtikas tehnologi.


Vārds E-pasts
Komentārs
Piekrītu noteikumiem
Komentāra ievietošanas noteikumi
  • par forumā ievietoto ziņojumu saturu ir atbildīgi to autori;
  • forumā publicētie viedokļi neatspoguļo JELGAVNIEKIEM.LV viedokli;
  • portāla administratoram ir tiesības bez brīdinājuma dzēst rupjus, reliģiski, politiski, rasistiski vai kā citādi aizskarošus ziņojumus, kā arī komentārus, kuri neatbilst izvēlētajai tēmai.




AUTOdoc.lv

0.37321901321411 56(0) - 0.19976210594177 2023.09.29. 20:59 http://www.jelgavniekiem.lv/?act=4&art=58030 ip: 172.70.38.249 usememcache: 1