|
|
Laika ziņas Jelgavā |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Jelgavas ziņas
- Novadu ziņas - Politika - Komentāri - Ekonomikas ziņas - Kriminālās ziņas - Uzņēmēji runā - Dzīvesstils - Aculiecinieks - Sēru ziņas - Jurista vārds - Portāls ziņo - Basketbols - Hokejs - Volejbols - Futbols - Regbijs - Motorsports - Teniss - Karatē - Vieglatlētika - BMX - Citi sporta veidi - Izklaides ziņas - Kultūras ziņas JAUNĀKIE LASĪTĀKIE
|
Varēs izgatavot vaska drāniņas ēdiena uzglabāšanai (32)Raksts publicēts: 2020.01.08. 07:14:42Raksta autors: Jelgavniekiem.lv Nosūtīt Ziņa redaktoram Sagatavot izdrukai Sestdien, 18. janvārī, pulksten 12 Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī norisināsies radošā nodarbība “Vaska drāniņu izgatavošana – alternatīva pārtikas plēvei”. Aicinām visus interesentus iesākt jauno gadu zaļi un piedalīties nodarbību ciklā “Domā un dari zaļi”, kura laikā ikviens interesents varēs apgūt jaunas iemaņas, kā būt videi draudzīgākiem, pagatavot dažādas ikdienā un sadzīvē nepieciešamas lietas no ekoloģiskiem produktiem. Cikla pirmajā nodarbībā “Vaska drāniņu izgatavošana – alternatīva pārtikas plēvei” dalībniekiem būs iespēja pagatavot vaska drāniņu, kas sastāv no bišu vaska un kokvilnas auduma. Drāniņas lieliski noder, lai uzglabātu ēdienu svaigu un saglabātu tā vērtīgās īpašības. Drāniņas var pielietot dažādiem nolūkiem – neapēsta augļa ietīšanai, kā turziņu beramiem produktiem, maizes klaipiņa vai siera gabaliņa iesaiņošanai. Roku siltums ir tas, kas iesaiņojuma materiālam palīdz ieņemt vēlamo formu. Tāpat būs iespēja uzzināt par pārtikas plēves lietošanas kaitīgumu. Radošo nodarbību vadīs bišu vaska drāniņu meistare un zaļā dzīvesveida piekritēja Līga Erba. Nodarbība notiks sestdien, 18. janvārī, pulksten 12 Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī, Akadēmijas ielā 1. Nodarbības ilgums līdz 2 stundām. Dalības maksa 11,00 EUR (iekļauti visi izejmateriāli). Informācija un pieteikšanās pa tālruņiem 63005445, 63005447 vai rakstot uz e-pastu [email protected].
Komentāra ievietošanas noteikumi
|
|